Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Zápis do MŠ Hamry nad Sázavou na š. r. 2024/25

Zápis do MŠ Hamry nad Sázavou na š. r. 2024/25



Datum konání:
14.5.2024

V letošním roce proběhne klasický zápis přímo v mateřské škole, ale zároveň je možno využít i jiný způsob zápisu (pošta, datová schránka nebo osobní doručení mimo termín zápisu - nejpozději do 14. 5. 2024.

Zápis k předškolnímu vzdělávání je povinný pro děti, které dovrší věku 5 let nejpozději k 31. 8. 2024 a nejsou dosud k předškolnímu vzdělávání zapsány.

Přijímání dětí do MŠ se řídí školským zákonem. Ředitel školy stanovuje kritéria přijetí dětí k předškolnímu vzdělávání, která jsou uvedena ne těchto stránkách v předchozím článku.

Termín zápisu je od 2. 5. do 14. 5. 2024 - v této době je možno zvolit jakoukoliv výše uvedenou formu zápisu. V těchto případech ještě prosíme o telefonickou domluvu předem na číslo 776370831.

Forma zápisu s přítomností dětí a rodičů v budově MŠ se bude konat 14. 5. 2024 od 15:30 do 16:30 hodin.

K zápisu je nutné přinést vyplněnou Žádost o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání a Vyjádření lékaře ke zdravotnímu stavu dítěte. Tyto dokumenty najdete na těchto webových stránkách, popřípadě o ně můžete požádat prostřednictvím emailu ms.hamryns@seznam.cz.

Dále je nutné přinést rodný list dítěte (u cizinců pas nebo vízum). Zákonný zástupce dítěte též musí předložit ke kontrole svůj platný občanský průkaz.

Každá žádost bude označena registračním číslem, které budou znát pouze osoby, které tuto žádost podaly. Seznam přijatých nebo nepřijatých dětí bude zveřejněn formou soupisu registračních čísel žádostí.

Výsledky přijímacího řízení budou oznámeny do 6. 6. 2024 na těchto webových stránkách, na obecní vývěsce u OÚ Hamry nad Sázavou a na informační nástěnce v MŠ.

Po zveřejnění výsledků přijímacího řízení bude možné vyzvednout rozhodnutí o přijetí nebo nepřijetí dítěte do MŠ u vedoucí učitelky MŠ (po předchozí telefonické domluvě).

V případě nejasností a dotazů se neváhejte obrátit na vedoucí učitelku MŠ buď prostřednictvím emailu ms.hamryns@seznam.cz nebo telefonicky na čísle 776370831.